NÉVJEGY

Üdvözlöm az oldalamon!

Ön jó helyen jár, ha úgy döntött, hogy problémája megoldásában miskolci pszichológia tanácsadást  vesz igénybe. Mindannyian kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor lelkileg nehéz elviselnünk a mindennapok megpróbáltatásait, a veszteségeket, a nehéz gondolatokat és konfliktusokat. Ezek a problémák befolyásolják a családi életet, a partnerkapcsolatot, munkahelyi viszonyokat – a teljesítményt, az önértékelést. Ilyen helyzetek megoldásában tudok segíteni! Bővebb információt a menüpontokban olvashat.

Az egészségügyi főiskola elvégzése után a  Debreceni Egyetemen szereztem pszichológus diplomát, majd az Eötvös Lóránt Tudomány Egyetem – Pszichológiai Karán szakpszichológusi oklevelet. Pszichológusi szaktudásomat folyamatosan bővítem:  Családterápia, szexológia, rajzelemzés, pszichodráma,  tranzakcióanalizis, videotréning, gyászcsoport vezetés, coaching, katatim imaginativ (KIP) képzésekkel.

A tanácsadó szakpszichológusi oklevelem lehetőséget ad arra, hogy gyermekekkel, serdülőkkel és felnőttekkel hatékony pszichológiai tanácsadó tevékenységet végezhessek.

Szögedi Dalma klinikai szakpszichológus kolléganőmmel  önismereti-,  kommunikációs csoportokat tartunk felnőtteknek,  gyerekeknek és közösen vezetünk családterápiát.

Munkám során mindig a holisztikus elméletet tartom szem előtt, a test és lélek egységes egész, egyik sem létezik a másik nélkül.

 

A pszichológust titoktartási kötelezettség terheli minden, a kliens ellátása során tudomására jutott pszichológiai és személyes adatai vonatkozásában.

 

 

“Célozd meg a Holdat!
Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”
(Les Brown)

 

A pszichológiai konzultáció nem minősül orvosi/egészségügyi ellátásnak, sem pedig pszichoterápiának!