NÉVJEGY- Tanácsadó szakpszichológus

Kedves Látogató!

A pszichológiai tanácsadás online és személyes formában is folytatódik!

Bejelentkezés: 0630/612-6391

Amennyiben nem tudom fogadni a hívását, kérem hívjon ismét vagy küldjön üzenetet és visszahívom!

Bővebb információt az online pszichológiai tanácsadás menüpont alatt olvashatnak!

Megértésüket köszönöm!

Vigyázzanak magukra!

Üdvözlöm az oldalamon!

Ön jó helyen jár, ha úgy döntött, hogy problémája megoldásában miskolci pszichológia tanácsadást  vesz igénybe. Mindannyian kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor lelkileg nehéz elviselnünk a mindennapok megpróbáltatásait, a veszteségeket, a nehéz gondolatokat és konfliktusokat. Ezek a problémák befolyásolják a családi életet, a partnerkapcsolatot, munkahelyi viszonyokat – a teljesítményt, az önértékelést. Ilyen helyzetek megoldásában tudok segíteni! Bővebb információt a menüpontokban olvashat.

Az egészségügyi főiskola elvégzése után a  Debreceni Egyetemen szereztem pszichológus diplomát, majd az Eötvös Lóránt Tudomány Egyetem – Pszichológiai Karán szakpszichológusi oklevelet. Pszichológusi szaktudásomat folyamatosan bővítem:  Családterápia, szexológia, rajzelemzés, pszichodráma,  tranzakcióanalizis, videotréning, gyászcsoport vezetés, coaching, katatim imaginativ (KIP) képzésekkel.

A tanácsadó szakpszichológusi oklevelem lehetőséget ad arra, hogy gyermekekkel, serdülőkkel és felnőttekkel hatékony pszichológiai tanácsadó tevékenységet végezhessek.

Munkám során mindig a holisztikus elméletet tartom szem előtt, a test és lélek egységes egész, egyik sem létezik a másik nélkül.

 

A pszichológust titoktartási kötelezettség terheli minden, a kliens ellátása során tudomására jutott pszichológiai és személyes adatai vonatkozásában.

 

 

“Célozd meg a Holdat!
Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”
(Les Brown)

 

A pszichológiai konzultáció nem minősül orvosi/egészségügyi ellátásnak, sem pedig pszichoterápiának!